Share
View previous topicGo downView next topic
avatar
Posts : 722
Join date : 2017-09-12
View user profile

Corazon que miente

on Tue Sep 12, 2017 2:58 am


Televisa, 2016.
Broj epizoda: 71

Sinopsis

Mariela je desetogodišnja devojčica koja živi s dedom Don Manuelom koji je veoma voli. Ona se iskreno sprijatelji s Alonsom i Santiagom, nešto starijim dečacima koji su naslednici bogatog imanja. Demian je ambiciozan i prepotentan tiranin koji se protivi prijateljstvu između svojih sinova i Mariele zato što je smatra lošijom od njih. On više voli Alonsa, svoga starijeg sina, dok se prema Santiagu ponaša oholo i gleda ga s prezirom. No svejedno ne uspeva uništiti ljubav koja spaja dva brata.

U blizini dvora i skromne kuće Don Manuela smeštena je koliba slikara Leonarda koji se vraća u selo da bi izgladio račune iz prošlosti. Igrom sudbine počinje se brinuti za Marielu i odvodi je u grad na školovanje. Nakon mnogo godina Mariela postaje lepa devojka sa diplomom doktorice. Njeno srce žarko žudi vratiti se na selo, pa i Leonardo odlučio poći za njom. U Demianu se budi mržnja prema Leonardu, zato što je oduvek znao da je slikar bio prava ljubav njegove supruge. Istu mržnju oseća i Alonso koji je jednom video Leonarda i majku kako se ljube. Oseća se povređeno zato što zna da je njegova prijateljica iz detinjstva pod uticajem toga čoveka.

Demian zbog ekonomskih problema na svoje imanje dovodi nećakinju Renatu i želi ih rešiti bogatstvom koje je ona nasledila. Renata je lepa, ambiciozna i podla žena koja želi postati vlasnica i gazdarica imanja. Zavodi Santiaga, da bi se zatim nabacivala Alonsu. Mariela je otkrila da se dečje prijateljstvo s Alonsom pretvorilo u zrelu i uzvraćenu ljubav. Naravno, Renata će učiniti sve da ih rastavi. Povređena Mariela odlazi Leonardu koji tada otkrije da se očinska i iskrena ljubav koju je osećao prema njoj pretvorila u opsednutost. Dok Leonardova sreća raste, Alonsova mržnja ponovno se budi. Slikar mu nije samo oteo majku nego mu pokušava oduzeti i jedinu ženu koju je voleo u svom životu, što nije spreman dopustiti. U Marieli se bude dvojaki osećaji. Prema Alonsu oseća neobuzdanu strast, dok joj Leonardo nudi smirenu ljubav, ispunjenu mirom i sigurnošću. Mariela će se morati odlučiti za jednu od te dve ljubavi..

Uloge

Thelma Madrigal - Mariela Salvatierra Morán
Pablo Lyle - Alonso Ferrer Castellanos
Diego Olivera - Leonardo del Río Solórzano
Alejandro Tommasi - Demián Ferrer Bilbatúa
Dulce María - Renata Ferrer Jáuregui
Fedérico Ayos - Santiago Ferrer Castellanos
Alexis Ayala - Daniel Ferrer Bilbatúa
Helena Rojo - Sara Sáenz de Castellanos
María Sorté - Carmen Oceguera
Lourdes Reyes - Rafaela del Moral Sáenz
Emmanuel Palomares - Lisandro Moliner Bustos
Gerardo Murguía - Eduardo Moliner Arredondo
Jessica Mas - Karla Bustos de Moliner
Jessia Decote - Florencia Moliner Bustos
Alejandro Ávila - Rogelio Medina Sánchez
Alejandra Procuna - Elena Solís Saldívar
David Palacio - Julio "Solís" Saldívar
Vanesa Restrepo - Denise
Alejandra Jurado - Amalia González de Valvidia
Jorge Ortín - Noé Valvidia Pérez
Fátima Torre - Lety Valdivia González
Mayrín Villanueva - Lucía Castellanos Sáenz
Eric del Castillo - Manuel Salvatierra Teri
View previous topicBack to topView next topic
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum