Share
View previous topicGo downView next topic
avatar
Posts : 36
Join date : 2017-09-14
Age : 25
Location : Casterly Rock
View user profile

Re: Sapuničarenje

on Sun Oct 08, 2017 12:35 am
Interesantno mi je čitati iskustva nekoga ko je približno moje generacije, a radi u prosveti jer u mom društvu niko nije u toj sferi. Za rad sa tinejdžerima stvarno treba imati i živaca i strpljenja i treba znati uspostaviti autoritet, ali nisu samo učenici problem nego i njihovi roditelji koji su u dosta slučajeva 0% objektivni pa onda prosvetni radnici moraju i njihove budalaštine da slušaju Rolling Eyes

Elem, super je što si zadovoljna poslom i što je sve ok. Da kucnem u drvo, i kod mene je na tom planu zadovoljavajuće Very Happy

Vremenom sam se navikla na dinamiku posla, vodim raspored aktivnosti i obaveza koji mi tj. nam (u kancelariji) je popunjen za skoro puna naredna 2 meseca (zakazana ročišta i ostalo)...Sa šeficom i kolegama imam odličan odnos, nema podmetanja noge i sličnih manifestacija "gaženja preko mrtvih" međ' pripravnicima i mladim advokatima. Klijenata ima svakakvih, zaista u svim duginim bojama lol! Ali neprijatnih iskustava nije bilo, samo je bitno pronaći pravi pristup i klijentu i njegovom problemu.

Krenula sam da spremam pravosudni za jesen naredne godine, morala sam što ranije da počnem jer sam u škripcu sa vremenom zbog posla, a materija je prilično obimna.

Sa druge strane, javila mi se baš jaka želja za nekim postdiplomskim studijama u inostranstvu, nešto što bi trajalo tipa godinu-dve...Za sada je to samo želja, nikakav ozbiljniji plan. Nego eto...da malo razbijem rutinu i usput obogatim svoj CV. Verovatno bih se u to upustila tek tamo 2019. godine, pravosudni mi je ipak prioritet.

avatar
Posts : 36
Join date : 2017-09-14
Age : 25
Location : Casterly Rock
View user profile

Re: Sapuničarenje

on Sun Oct 29, 2017 9:47 pm
Hoćemo li se ikada pokrenuti sa mrtve tačke? Crying or Very sad Forumske igrice su nam bile najveći motivator, a sad ni njih nemamo. Pukli smo ko Rimska imperija.
avatar
Posts : 2214
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Sapuničarenje

on Mon Oct 30, 2017 3:08 am
Nažalost Ana, upravo tako! Evo mesec i po dana otkako smo krenuli sa novim forumom, a ekipa se još uvek nije aktivirala. Najtužnije je što niko i ne navrati.

Ja pokušavam da malo osposobim i popunim teme telenovela i glumaca, ali sam već više puta došla u situaciju da odustanem jer ne vidim smisao toga..  Crying or Very sad
avatar
Posts : 16
Join date : 2017-09-15
Age : 26
View user profile

Re: Sapuničarenje

on Thu Nov 02, 2017 12:30 pm
Da primjetila sam da smo posustali. Ja zadnjih 10ak dana nisam bila kod kuće, i sad se još adaptiram na povratak poslu i obavezama. Very Happy Forumske igrice sam uvijek spremna podržati ako učešće ne izskuje mnogo vremena jer mi je dan okupiran sa mnogo toga. Kad je forum počeo ponudila sam da aktiviram temu Perfect style, ali sam dobila samo jedan pozitivan odgovor, čini mi se.
avatar
Posts : 16
Join date : 2017-09-15
Age : 26
View user profile

Re: Sapuničarenje

on Thu Nov 16, 2017 12:49 pm
Kuc-kuc, ima li koga? Mnogo smo se uspavali Sad Juče baš listam naše zaključane (završene) forumske igrice sa starog foruma i baš mi nedostaje sve to. Neutral
avatar
Posts : 2214
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Sapuničarenje

on Fri Nov 17, 2017 4:12 am
Kristina, slabo se neko ovde odaziva. Stara ekipa u ova dva meseca jedva da je i navratila. Imamo novu forumašicu Marianu koja nas jedina redovno posećuje. Ostali, tuga! Istina je da su nas forumske igre najviše držale na okupu i da su one bile dobar razlog da se često navrati ovde zbog glasanja, ali u ovim okolnostima kada neki ne svrate po ceo mesec teško je išta pokrenuti. Ja sam se posvetila poponjavanju tema telenovela i glumaca, (iako mi se to sve više čini uzaludnim poslom) pa se nisam stigla baviti i igrama. No da sam je čak i otvorila, nema je smisla voditi za dva glasa.. Ne znam gde su Anja i Angel koji su bili aktivni na tim temama?!  Sad
avatar
Posts : 14
Join date : 2017-09-20
Age : 21
Location : Manhattan
View user profilehttps://www.facebook.com/telenovele.serbia/

Re: Sapuničarenje

on Wed Nov 29, 2017 11:52 am
Ljudi, treba mi pomoć. Uopšte ne vidim slike na forumu (ili ih ne objavljujete Sx),  pa me zanima šta da radim?
avatar
Posts : 2214
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Sapuničarenje

on Wed Nov 29, 2017 9:03 pm
Ne znam u čemu je problem, sad sam se baš zabrinula! Ne znam da li je to do mene i sajta sa kojeg uploudujem fotografije ili je problem kod tebe. Meni se sve normalno otvara. Zamolila bi još nekog forumaša da kaže ima li istih problema. Mariana, s obzirom da si ti ovde najčešće, reci molim te da li se kod tebe vide sve fotografije na forumu?
avatar
Posts : 16
Join date : 2017-09-15
Age : 26
View user profile

Re: Sapuničarenje

on Thu Nov 30, 2017 8:41 am
Ja normalno otvaram slike u svim temama. Smile Samo mi je žao što smo ovako nekako svi zamrli. Čini mi se kao da smo upali u neki začarani krug, možda neko od članova i svrati, i kad vidi da nema "dešavanja" u smislu nekih igrica, komentarisanja, ne uloguje se, ne napiše ništa, i tako sve u krug. Po mjesec dana nema postova, nekad sam po nekoliko sati dnevno mogla biti forumu i da uvijek ima nešto novo da se piše ili glasa. Svakako više nemam baš toliko vremena da posvetim, ali eto ako neko oće "Perfect style" da  se maknemo s mrtve tačke, potrudila bih se oko teme. Ali , nas treba bar četvoro, ispod toga je besmisleno.
Sofija, da probaš da pokreneš "Najljepšu haljinu crvenog tepiha" možda se ljudi malo zainteresuju, pa počnu svraćati.
avatar
Posts : 2214
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Sapuničarenje

on Sat Dec 02, 2017 2:29 am
Slažem se Kristina, moramo barem pokušati da se pokrenemo sa mrtve tačke. Evo ja ću narednih dana otvoriti temu s haljinama pa ćemo videti kako će ići. Bilo bi super kada bi i ti uspela otvoriti svoju temu. Evo ja se javljam kao učesnik. Nažalost i to je uvek problem naći više voljnih forumaša za slanje materijala. Kada bi bila neka slična tema da sama ponudiš opcije, to bi sigurno lakše prošlo. U svakom slučaju, idemo pokušati!

Usput pozivam Angela da i on otvori neku igricu, u tome je bio jako dobar. Vidim da je svraćao, pa Angele hajde pronađi malo vremena barem za jednu temu za početak! Wink
Sponsored content

Re: Sapuničarenje

View previous topicBack to topView next topic
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum