Page 2 of 3 •
1, 2, 3 

Re: Forumske teme
on Wed Sep 20, 2017 11:46 am
Ćao Anhele 
Pa, ideš gore pored banera na profil i tu promjeniš
I meni je trebalo vremena da otkrijem gdje je to
Inače, sviđa mi se ova promjena, što je sa desne strane sad sve

Pa, ideš gore pored banera na profil i tu promjeniš

I meni je trebalo vremena da otkrijem gdje je to

Inače, sviđa mi se ova promjena, što je sa desne strane sad sve

on Wed Sep 20, 2017 7:36 pm
Jako jednostavno,klikneš ikonicu gdje piše profil,onda iznad toga ima još opcija,klikneš na avatar,odabereš sliku koja želiš da ti bude na profilu i spremiš,ja sam stavila sliku bez ikakvih problemaAnhel wrote:Samo da se javim da sam tu, registrovao sam se ranije, ali nisam stigao da vam se obratimKor. ime sam promenio samo jedno slovo - Angel
/Anhel
, ovako je lepše. Novi forum je za sada OK, ali faliće mi onaj stari
Kako staviti sliku na avatar![]()

on Wed Sep 20, 2017 7:39 pm
Da,ja sam tek nedavno slučajno naišla na onaj prijašnji forum i registrirala sam se,pa sam se samo prebacila na ovaj kad se otvorio i ovaj mi je nekako bolji.Bojan wrote:Marijana, ja se tebe nešto i ne sjećam sa onog foruma, nova si?
Inače, imam prijedlog da se u podforumimama Televisa, Telemundo... stave liste, tj spisak sa svim telenovelama, da samo npr klinemo na jednu da nas odbaci na nju, da ne tražimo u (nadam se dosta tema)
on Wed Sep 20, 2017 9:05 pm
Samo da "apelujem" da ne žurimo sa pokretanjem forumskih igara i ostalih tema koje ne potpadaju pod Telenovele ili Glumce/glumice dok ne uredimo forum, estetski i funkcionalno.
on Fri Sep 22, 2017 9:20 pm
Iz nekog razloga svaki put kad probam da napravim podforume uvijek mi teme ostanu tamo gdje su bile. Ana postavil sam te kao admina pa probaj ti šta da skontaš

on Fri Sep 22, 2017 9:54 pm
Okej, noćas ću. Valjda ćemo uspeti, ne smem ni da zamislim koliki bismo luzeri ispali da nam i ovaj forum pokaže neposlušnost

on Sat Sep 23, 2017 12:44 am
Ma samo polako,smireno,opušteno,strpljivo i sve se može riješiti,za sve ima vremena,za dodavanje novih tema na forum,uređivanje već postojećih,nigdje nam se ne žuri

on Mon Sep 25, 2017 12:15 pm
Da li želite nastavak teme Perfect style-4 seasons? Sjećate se pravila, 4 grupe sa 4 zadatka, nema ispadanja. U svakoj grupi je jedan zadatak vezan za godišnje doba, drugi za određenu boju outfita, treći za neki modni detalj, i četvrti za još nešto što ću tek da smislim.
Ne bih pokretala temu, ako nema dovoljno zainteresovanih, pa zato ovdje postavljam pitanje. Ako nas bude četvoro, otvoriću temu i objasniti sve ostale detalje. 

on Fri Sep 29, 2017 4:09 am
An(j)a, možeš li dodati i telenovele online i telenovele za download temu?
Page 2 of 3 •
1, 2, 3