Share
Go down
avatar
Posts : 81
Join date : 2017-09-15
Age : 27
View user profile

Re: Latino novosti

on Fri Apr 13, 2018 6:58 pm
Iznenadilo me je ovo, jer mi je djelovalo da Karla ima baš stabilan brak, možda jedan od najstabilnijih u latino svijetu. Kako li se ljudi to odalje pa se rastanu nakon 20 godina? :-(
Inače, Karla mi je baš draga. Djeluje mi kao prava dama, odmjerena, pristojna, ne pravi skandale, nema potrebu skidati se za časopise i društvene mreže, prirodnog izgleda. I korektna je glumica. ;-)
avatar
Posts : 108
Join date : 2017-09-11
View user profile

Re: Latino novosti

on Fri Apr 13, 2018 7:43 pm
Ja se ne sjećam da sam ikad bila pročitala neki skandal vezan za Karlu Monroig,ona nema s tim problema,a i iskreno kad pogledaš,u latino svijetu puno brakova puca.Catherine Siachoque i MIguel Varoni su jedan od rijetkih parova koji imaju stabilan brak već 20 godina,a i zajedno glume u telenovelama,ali uglavnom,većina brakova i veza glumaca propadne.A i sami glumci su nekoliko puta izjavili da je uz njihov posao jako teško održavati stabilnu vezu,jer kad snimaju neku telenoveu,budu 6-8 mjeseci (toliko u prosjeku traje snimanje jedne telenovele),praktički od 0-24 h zatvoreni u studiju i za to vrijeme,dok snimaju telenovelu,nemaju vremena viđati niti obitelj i prijatelje,a kamoli partnere i djecu.Evo nekoliko primjera (Angélica Rivera i José Alberto Castro te Mayrín Villanueva i Jorge Poza,ja sam za njih bila 100 % sigurna da će ostati zajedno do kraja života jer su jako dugo godina bili zajedno),Angélica Rivera i José Alberto Castro su se čak i bili vjenčali u ckrvi nakon 15 godina zajedničkog života,ali su se ipak rastali.José Alberto Castro je optužio Angélicu Riveru da ga vara sa Eduardom Yáñez dok je snimala telenovelu Destilando amor (2006) nakon čega Angélica počela vezu sa E.Peña Nietom,Mayrín Villanueva se zaljubila u Eduarda Santamarinu dok su zajedno snimali seriju Yo amo a Juan Querendón (2007),a priča se i da je Jorge Poza petljao i imao aferu sa Zuriom Vegom tijekom snimanja serije Alma de hierro (2008)
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum