Share
Go down
avatar
Posts : 3583
Join date : 2017-09-12
View user profile

Tračevi i skandali

on Mon Mar 12, 2018 2:30 am

Ovo je tema na kojoj ćemo komentarisati tračeve i skandale iz latino sveta, bili oni potvrđeni ili se samo šuška o njima
avatar
Posts : 3583
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Tračevi i skandali

on Mon Mar 12, 2018 2:31 am
Glumice koje su bile u javnoj ili tajnoj vezi sa producentima


Angelique Boyer – Jose Alberto Castro
Angelica Rivera - Jose Alberto Castro
Irina Baeva - Jose Alberto Castro
Gema Garoa - Jose Alberto Castro
Thalia – Alfredo Diaz Ordaz
Niurka Markos – Juan Osorio
Chantal Andere - Roberto Gomez Fernandez
Jessica Coch - Roberto Gomez Fernandez
Marjorie de Sousa – Nicandro Diaz
Maritza Rodriguez – Joshua Mintz
Sara Maldonado - Billy Rovzar
Claudia Alvarez – Billy Rovzar
Dulce Maria - Pedro Damian
Paulina Goto - Pedro Damian
Ela Velden – Pedro Damian
avatar
Posts : 3583
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Tračevi i skandali

on Mon Mar 12, 2018 3:59 am
Nedavno smo se dotakli jednog skandala, pa sam došla na ideju da otvorim ovu temu koja bi mogla biti zanimljiva za raspravu. Možemo komentarisati aktuelne tračeve ili se dotaći nekih koji su uvek zanimljivi. U prethodnom postu sam navela imena glumica koje su bile sa producentima u najvećoj meri zbog interesa, jer mi se čini kao zanimljiva stvar za početak rasprave na ovoj temi.

Neke od ovih veza su bile službene, dok se o drugima pisalo iako nisu javno potvrđene ali verujem da su sve istinite. Zanimljivo, pola od ovih glumica je bilo ili su još uvek u braku sa producentima. Angelica Rivera, Niurka Markos, Chantal Andere, Jessica Coch i Sara Maldonado su bile u braku koji je završio razvodom, dok su Maritza Rodriguez i Claudia Alvarez trenutno u braku s producentima.

Angelique Boyer, Irina Baeva, Gema Garoa - Sigurno da je najpoznatija veza iz interesa ona Angelique Boyer i gotovo da niko ne veruje da su motivi bili druge vrste. Većina se pita da li je moguće da se desi ljubav sa čovekom koji ima ćerku njenih godina?! A o tome da je on bio njena odskočna daska u karijeri nakon uloge u seriji "Teresa", ne treba ni govoriti. Zli jezici tvrde da joj je dao da glumi samu sebe. Inače Jose Alberto Castro je čini se ceo život bio samo sa glumicama. Nakon Angelique su ga povezivali za Irinom Baeva koja ima 25 godina. Ona je od anonimne glumice počela dobijati velike uloge i to opet zahvaljujući njemu. Nakon jedne uloge u njegovoj seriji "Pasion y poder" on joj daje glavnu ulogu u "Vino el amor". Retko koja glumica je tako brzo napredovala do glavne uloge. Inače Castro je trenutno u javnoj vezi sa glumicom Gemom Garoa koja je glumila u njegovim serijama, ali još nije stigla do glavne uloge.

Dulce Maria, Paulina Goto, Ela Velden - Pedro Damian ima čak 65 godina, a povezuju ga sa najmlađim glumicama. Priča se da je Dulce Maria bila sa njim pre nego što je postala poznata još kada je imala 16 godina i tako je dobila ulogu u "Clase 406" i seriji Rebelde koja je proslavila. Kasnije joj je opet dao glavnu ulogu u njegovoj seriji "Verano de amor". Nakon nje na red je došla Paulina Goto koja je tada imala 18 godina i koja je zahvaljujući toj romansi imala dve glavne uloge u njegovim serijama "Niña de mi corazon" i "Miss XV". Takođe se govori da je i Ela Velden imala romansu sa njim i da je to prikrivala time što je javno u vezi sa glumcem Federicom Ayos, te je uporedo bila sa obojicom. I ona zasluge za početak njene karijere duguje Damianu jer je prvo igrala u "Muchacha italiana viene a casarse", da bi joj posle dao glavnu ulogu u "Despertar contigo".

Marjorie de Sousa - Ona je 2004. došla u Meksiko kako bi ostvarila manju ulogu u seriji "Mariana de la noche", ali se nije proslavila i nije imala ponude pa je morala otići. Priča se da je zavela producenta Nicandra Diaza koji joj je 2012. dao ulogu glavne negativke u seriji "Amores verdaderos", a nakon toga i glavnu ulogu u njegovoj telenoveli "Hasta el fin del mundo".

Thalia - Slučaj Thalie je sada već pomalo zaboravljen, no poznato je da je ona kao 17- godišnjakinja bila u vezi sa sinom bivšeg predsednika Meksika, koji je bio 20 godina stariji od nje i koji je tada bio u braku i imao dvoje dece, a njegov brak se raspao upravo zbog Thalie. Inače, on ne samo da joj je sredio prve uloge već joj je snimio i prvi muzički album i odveo je u SAD. On je umro od hepatitisa C dok su još bili u vezi. Ona je tada snimala seriju "Marimar", a posle je jednom otkrila da joj je čak dao zaručnički prsten. Zanimljivo da se posle opet udala čini se iz interesa za muzičkog producenta Tommy Mottolu koji je 22 godine stariji od nje, a sledeće godine puni 70 godina. Iako je ona i dalje sa njim u stabilnom braku, većini je teško za poverovati da se udala iz ljubavi.

Šta vi mislite o ovoj temi? U ovom postu nisam previše iznosila svoja mišljenja već sam navodila informacije, a sada bi volela da zajedno komentarišemo.
avatar
Posts : 61
Join date : 2017-09-15
Age : 27
View user profile

Re: Tračevi i skandali

on Mon Mar 12, 2018 9:23 am
Nisam sklona (ili se bar nadam da nisam) predrasudama, ali činjenica je da je teško povjerovati da je mlada, manje ili više atraktivna djevojka, u vezi sa starim čovjekom koji je na dobrom položaju iz čiste ljubavi. S druge strane ako i jeste tako, moraće se nositi sa tim predrasudama. Vjerujem da ima dosta onih za koje je istina da su bile sa njima za interesa. Ali, ostavljam i to da nije istina za sve njih. Npr. u slučaju Talije i Marice Rodrigez, ako je i brak bio motivisan interesom, vjerum da ima i osjećanja. Jer, ipak su ti brakovi dugo opstali, pogotovo ako uzmem u obzir da je Marica zbog supruga promijenila vjeroispovjest. Za Talijinu vezu s tim čovjekom sam sad prvi put pročitala, govorim za trenutni brak koji možda nije motivisan čistim interesom. Talija je imala i sestru koja je mogla pogurati, a evo sada 20 godina ne glumi, ne jer je niko neće, nego jer ona ne želi.
Za Dulce se nadam da nije tačno pošto mi je draga. Bilo bi stvarno ogavno da je sa 16 godina već bila sklona tome da se na neki način prodaje. Ona nije ni ostvarila veće uspjehe u karijeri tako da pretpostavljam da bi je Damian pogurao za neku bolju i bitniju ulogu nakon Rebelde, jer uloga u VDA nije bila ništa drugačija od Roberte Pardo. Inače nevezano za temu, žao mi je što nije znala, ili nije imala prave osobe oko sebe, da vodi muzičku karijeru nakon razlaza grupe jer je dobra pjevačica, i bolja od Maite i Anahi. (mogu slobodno reći da je od njih tri jedina dobro pjevala uživo) To je čist dokaz da talenat nekad nije presudan.

Za Angelique i Irinu je trač tačan što je i više nego očigledno. Angelique je kad je već bila popularna i poznata ostavila Castra radi mlađeg i zgodnog glumca. Irina je s druge strane, došla iz bijelog svijeta, što bi se reklo, i odmah dobila dosta bitnu ulogu u bitnoj seriji uz sve same poznate glumce. I nije da se nešto posebno pokazala, i odmah prvu glavnu ulogu. Ma daj molim te. Koliko još slučajeva znamo da djevojka dođe s kraja svijeta u Mexico i dobije odmah glavne uloge. A pri tome meni ona nije za glavne uloge. Prosto ima vulgaran izraz lica.
avatar
Posts : 3583
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Tračevi i skandali

on Tue Mar 13, 2018 1:03 am
Za početak bi rekla da sam navela sva imena glumica na koje sam naišla da su bile sa producentima, ali to ne znači da su baš sve sa njima bile iz interesa. Za one koje su bile u braku, čak nisam ni pisala neku dodatnu analizu. Svako od nas može donositi zaključke i stvarati vlastito mišljenje na osnovu onoga što smo čitali i onoga kome je koliko odneđena glumica draga, pa onda možda stvari gleda na drugačiji način.

Recimo za Maritzu Rodriguez ne bi rekla da se udala iz interesa, Chantal Andere takođe. Chantal je bila dugo godina u braku sa Robertom koji je posle oženio Jessicu Coch, ali oni su se razveli vrlo brzo i ona nije glumila ni u jednoj njegovoj seriji. Claudia Alvarez mi deluje kao vrlo zaljubljena iako mi je on skroz bezveze, ali recimo ona je već imala neke uloge pre njega, iako nisu bile glavne. Za Niurku Markos je poznato da je bila iz interesa sa Osoriom jer ga je čak i varala što je kasnije sve izašlo u javnost.

Definitivno mi je priča Angelique Boyer i Irine Baeve među najgorima jer je tu interes preočit. Obe su odjednom preko noći dobile glavne uloge koje su bile odskočna daska u njihovoj karijeri. Angelique je u međuvremenu napredovala kao glumica, ali ostaje činjenica da postignuto ne duguje svom daru, već vezi sa Castrom. Da je on nije pogurao pitanje je da li bi danas imala karijeru. Smatram da je ona danas među kvalitetnijim Televisinim glumicama, ali ću je uvek gledati na način da je to postigla preko kreveta. Čak bi rekla da joj najbolje leže te kučkaste uloge, tu se najbolje iskaže. Castro izgleda baš to voli, jer mi Irina i likom nalikuje na nju, a i deluje takvog temperamenta.

Ne znam šta bi rekla za sve ove koje se pominju da su bile sa Damianom, ali i to zvuči mnogo ružno, pogotovo što su tako mlade. Ne mora značiti da je sve istina, ali nešto sigurno jeste, jer kako kažu, gde ima dima ima i vatre. Neverovatno je to da su u većini njegovih telenovela upravo te tri glumice imale glavne uloge i to svaka po dva puta za redom. Recimo Paulina Goto mi je skroz bezlična i beživotna, ona mi uopšte nije za glavnu ulogu, a on joj je dva puta dao.

Thalia je posebna priča. Ova njena veza iz mladosti je potvrđena i to je nešto što je takođe očito iz interesa. Ona sama je prekarizmatična i ima lice koje kamera voli i nije bez razloga postala zvezda, ali činjenica je da postoji mnogo devojaka koje takođe imaju dara ali nemaju prilike. Ona je tu priliku stvorila tako što se spetljala sa moćnim tipom koji je pogurao. Tako mlada, još maloletna je znala šta želi i bila je spremna na sve. E to su stvari koje su po meni ružne. Ona je meni draga, ali ovo je činjenica. Kada je bila zvezda u Meksiku, poželela je više i tražila je karijeru u SAD-u i tu se pojavio njen sadašnji muž. Ona je nastavila isključivo muzičku karijeru, a on je muzički producent. Rekla bi čak da i nije stvar samo u karijeri, stvar je u prestižu u krugovima u kojima se kreće. On je bio muž Mariah Carey, kreće se u elitnom društvu, vodi je na holivudska dešavanja i razne crvene tepihe. Mislim da taj brak nije isključivo iz ljubavi i da je makar delom iz interesa. Rekla bi prosto da je to njen životni izbor, način življenja.
avatar
Posts : 3583
Join date : 2017-09-12
View user profile

Re: Tračevi i skandali

on Fri Mar 16, 2018 2:28 am
Glumice koje su odustale od karijere zbog svojih partnera


Elizabeth Gutierrez
Jacky Bracamontes
Yadhira Carrillo
Bibi Gaytan
Angelica Rivera
Anahi
Sponsored content

Re: Tračevi i skandali

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum